Вдигат нов жилищен комплекс в зеленото сърце на Пловдив

Вдигат нов жилищен комплекс в зеленото сърце на Пловдив

Магнолия Резиденс Пловдив“Магнолия Резиденс” ще осигури насладата да живееш в дом шедьовър, обещават инвеститорите от „ХЪС” и „Арх Ситистрой”

ве компании се обединиха, за да изградят нов жилищен комплекс в зеленото сърце на Пловдив. „Магнолия Резиденс” е поредният съвместен проект на фирмите „ХЪС” ООД и „Арх Ситистрой” ЕООД. „Ние строим с мисъл за хората, искаме бъдещите обитатели да получат от нас първокачествено строителство, уют и комфорт. Предлагаме най-добрата среда, където да отгледат децата си”, твърдят инвеститорите.

Новият жилищен комплекс ще е от затворен тип, намира се само на три минути пеша от емблематичния за Пловдив Гребен канал, Зоологическата градина и заобикалящия ги парк. Предприемачите планират да построят модерен архитектурен ансамбъл, който да отговаря на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена. Осем секции – по четири етажа – предлагат разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с квадратури от 60 до 130 кв. м. С доброто си разположение комплекса постига оптимална ослънченост на жилищата. Вътрешните архитектурните решения не допускат начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства, нито компромисно малки спални. Жилищата са просторни, с реални размери на помещенията.

Предприемачите обръщат специално внимание на качеството на строителство. „В „Магнолия Резиденс“ общите части ще бъдат луксозно изпълнени. Фоайетата и коридорите ще са декорирани с дизайнерски мазилки, камък, дискретно осветени -елементи, дизайнерски блиндирани врати, тавани с различни равнини, материали, осветеност и картини, които придават на жилищната среда допълнително усещане за комфорт. Въвеждаме иновации като скрито осветление, оптична връзка директно до всеки апартамент, видеодомофонна система с контрол на достъпа и други. Дограмата, която влагаме, е с троен стъклопакет, топлоизолациите ни задължително са пакетни системи от 10 см”, обясни Симеон Пищалов от “Арх Ситистрой”. Фасадата впечатлява с елегантен архитектурен детайл и плавно съчетание на естествен камък и стъкло. Вечер тя ще изпъква „огряна” от леко външно осветление. За да задоволят нуждите на съвременното семейство, което често разполага с повече от една кола, инвеститорите са предвидили в комплекса повече гаражи и паркоместа, отколкото са апартаментите.

www.marica.bg